You are currently viewing PREFECTURA DÂMBOVIȚA: În mai multe localități se vor restricționa activitățile unor agenți economici

PREFECTURA DÂMBOVIȚA: În mai multe localități se vor restricționa activitățile unor agenți economici

INSTITUȚIA PREFECTULUI-COMUNICAT DE PRESĂ

Potrivit informării Direcției de Sănătate Publică Dâmbovița privind incidența cumulată a cazurilor, astăzi, 08.09.2020, Preşedintele Comitetului Judetean pentru Situații de Urgență Dâmbovița-domnul Aurelian Popa a supus dezbaterii, membrilor comitetului, Proiectul de Hotărâre privind restricționarea unor activități desfășurate de agenții economici pe raza unor unități administrative-teritoriale din județul Dâmbovița.
Astfel, membrii C.J.S.U. au adoptat Hotărârea nr. 23 din 08.09.2020, privind restricționarea, în sensul interzicerii activităților cu publicul a operatorilor economici care desfășoară următoarele tipuri de servicii: preparare,comercializare consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, restaurante și cafenele din interiorul clădirilor, precum și a activității operatorilor economici licențiați în domeniul jocurilor de noroc, pentru urmätoarele localități: Brăneşti, Butimanu, Cornești, Glodeni, Malu cu Flori, Niculești, Ocnița, Tătărani și Vulcana Pandele.
Restricționarea se aplică, începând cu data de 09.09.2020 până la data de 15.09.2020, în localitățile unde incidența cumulată a cazurilor confirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2, în ultimele 14 zile, trece peste pragul de 1,5/1.000 de locuitori, în conformitate cu prevederile H.G. nr. 729/2020.