You are currently viewing POLITIC: Primarul comunei Răzvad, Emanuel Spătaru, la bilanțul mandatului actual

POLITIC: Primarul comunei Răzvad, Emanuel Spătaru, la bilanțul mandatului actual

Emanuel Spătaru, actual primar și candidat al PSD la Primăria Răzvad ,într-o declaratie de presă la sediul partidului, prezintă bilanțul actualului mandat:
„Au fost 4 ani grei,4 ani în care ne-am propus sä facem foarte multe lucruri, 4 ani în care ne-am propus sä venim cu o platformä-program extrem de îndrăzneață. Un singur punct din cele 25 pe care le promiteam acum 4 ani oamenilor nu am reușit să atingem, însă este pe masa de lucru, iar aici vorbim despre problema câinilor comunitari.
Lucrăm la canalizare, deja tot ceea ce înseamnă Valea Voievozilor am finalizat, mai avem decât să racordăm stațiile de pompare la energia electrică și să dăm rețeaua de canalizare în folosință. Începem lucrärile cätre Răzvad și asa cum am spus, o vom duce până la ultima casă. Suntem, în momentul de față, în lucru cu proiectul până în dreptul primăriei, după care avem în lucru prin Programul Operațional de Infrastructură Mare, diferența de rețea de canalizare, pänä la ultima casă.
Lucrăm la rețeaua de apă și mai avem foarte puțin, deja curge apă pe această rețea, am fäcut probele de presiune, sunt lucruri care încă ne încetinesc, dar oamenii au văzut că suntem aproape de finalizare și, din păcate pentru contracandidații mei, care vor să vină ei să închidă aceste lucrări, le spun că le vom închide noi, așa cum tot noi le-am început, așa cum tot noi am scris proiectele, așa cum tot noi ne-am zbătut să aducem finanțare pentru ele.
Am început lucrările la o nouä grădiniță, ce va fi cea mai frumoasă grădiniță din judet.
Pe plan educațional am reușit sä finalizäm lucrările de la Școala din Valea Voievozilor, unde foarte mulți cârcotași spuneau cä acea şcoală va fi închisă și că reabilitarea e doar un pretext pentru a fi inchisă.
Și pentru Școala Răzvad avem un proiect de modernizare şi reabilitare în derulare, iar la momentul de față așteptăm să semnăm contractul de finanțare cu ADR Sud Muntenia.
Tabletele pentru elevi au fost deja achiziționate, iar laptop-urile pentru cadrele didactice urmează să fie livrate în urmätoarele zile, în cazul în care învățământul se va face online. Mai mult, se dorește demararea unui proiect pentru construirea blocurilor de tip ANL în zona Căminului Cultural, unde tinerii căsătoriți vor putea avea locuințe amenajate.
Digitalizarea administrației locale, asfaltarea străzilor neterminate și furnizarea de gaze naturale în localitățile rămase se află de asemenea pe lunga listă de proiecte ce vor fi punctate pentru următorii 4 ani.”