You are currently viewing TARGOVISTE: ELEVII SI O PARTE DIN PENSIONARI VOR BENEFICIA DE TRANSPORT PUBLIC GRATUIT

TARGOVISTE: ELEVII SI O PARTE DIN PENSIONARI VOR BENEFICIA DE TRANSPORT PUBLIC GRATUIT

Consiliul Local Municipal Târgoviște a hotărât ca toți elevii din Târgoviște împreuna cu aproximativ 9000 de pensionari ale căror venituri lunare nu depăseșc suma de 1800 de lei, vor beneficia de gratuitate pentru transportul public în comun.
„Noi facilități în transportului public local târgoviștean și pentru pensionari! Începând cu data de 01.04.2022, peste 9000 de pensionari târgovișteni care au pensia de cel mult 1800 lei, inclusiv, beneficiază de gratuitate la transportul public local.
Măsura a fost aprobată cu unanimitatea celor prezenți în ședința de ieri a Consiliului Local Târgoviște, fiind ridicat pragul de acordare a gratuității, de la un cuantum al pensiei de 1500 lei, la un cuantum de 1800 lei și este menită, pe de o parte, să sprijine o categorie vulnerabilă de târgovișteni într-o perioadă deloc ușoară din punct de vedere financiar și, în același timp, să încurajeze folosirea pe scară larg a transportului public local din orașul nostru care, prin cele 40 de autobuze Mercedes Benz Citaro Hybrid achiziționate anul trecut de către Primăria Târgoviște, oferă condiții excelente de utilizare!”, a precizat edilul Cristian Stan.