You are currently viewing CAMERA DE COMERȚ DÂMBOVIȚA: Topul Firmelor  este Cartea de Vizită a mediului de afaceri dâmbovițean

CAMERA DE COMERȚ DÂMBOVIȚA: Topul Firmelor este Cartea de Vizită a mediului de afaceri dâmbovițean

Ca în fiecare an,Topul Firmelor este Cartea de Vizită a mediului de afaceri dâmbovițean.
Numai că, de astă dată, Topul conține o notă aparte de performanță pentru că aici sunt companiile care au reușit să se adapteze și să învingă marea provocare apărută pe neașteptate la începutul anului 2020.
Sunt acele companii care, în primul rând, au avut grijă de întregul personal, care au găsit resurse financiare să achite facturile scadente chiar și atunci când producția era oprită sau în cel mai fericit caz, se lucra pe stoc, sunt acele companii care au găsit soluții câștigătoare.
Aceste companii au reușit în anul 2021 să facă performanță, Topul de astăzi, reflectând, rezultatul financiar de anul trecut. A fost greu? A fost ușor? Cu siguranță fiecare manager de companie, fiecare antreprenor a folosit propria rețetă și numai ei știu cel mai bine ce efort se află în spatele frumoaselor rezultate.
Anul 2022 a început cu o nouă încercare, pentru mulți la fel de neprevăzută ca cea de acum doi ani. Experiența acumulată cu siguranță ne este de mare folos și am speranța că acest an va fi unul și mai bun pentru companiile dâmbovițene.
Felicitări fiecăruia în parte, meritul este al dumneavoastră!

Valentin Calcan,
Președinte al Camerei De Comerț Dâmbovița