You are currently viewing CHINDIA MEDIA: PREGĂTIRE GRATUITĂ LA LIMBA ROMÂNĂ PENTRU UN ELEV FĂRĂ POSIBILITĂȚI FINANCIARE ȘI ASIGURAREA RECHIZITELOR NECESARE ACESTUI AN ȘCOLAR

CHINDIA MEDIA: PREGĂTIRE GRATUITĂ LA LIMBA ROMÂNĂ PENTRU UN ELEV FĂRĂ POSIBILITĂȚI FINANCIARE ȘI ASIGURAREA RECHIZITELOR NECESARE ACESTUI AN ȘCOLAR

Așa cum v-am promis încă de la prima ediție a cotidianului nostru, sprijinim educația și cultura nu doar prin scris, ci și prin fapte.
Astfel, profesorul de limba și literatura română, Florentin-Daniel Gheorghe, ce este editorialist și unul din autorii rubricii ” Pastila de Gramatica” din cotidianul nostru, vine în ajutorul unui elev care este lipsit de posibilități financiare, oferindu-i PREGĂTIRE GRATUITĂ la limba și literatura română:

„Dragii mei,
Pentru că verbul „a oferi” mi se pare mai important decât „a primi”, vreau să dau ceva în schimbul lucrurilor bune pe care le-am primit de-a lungul timpului.

Astfel, voi alege un elev de clasa a 8-a care nu își permite financiar să facă meditații și îl voi ajuta, fără bani, desigur, să se pregătească pentru Evaluarea Națională, la limba și literatura română.

Cum voi face selecția? Cei din Dâmbovița, care pot veni în Târgoviște (pentru că vreau ca pregătirea să se desfășoare față în față), îmi pot trimite pe WhatsApp (0761627634) o compunere de cel mult o pagină (scrisă de mână), în care se prezintă (nume, vârstă, de unde este, pasiuni, aspirații de viitor etc.) și în care menționează de ce își doresc să facă pregătire.
Pot trimite „scrisorile de intenție” până vineri.

Dacă știți pe cineva care are nevoie de ajutor, puteți răspândi informația.

Prof. Florentin-Daniel Gheorghe- ŞCOALA „DORA DALLES” BUCSANI”

Totodată, Redacția CHINDIA MEDIA va asigura elevului rechizitele necesare pe toată durata acestui an școlar și transportul la și de la orele de pregatire, dacă elevul/eleva nu locuiește în municipiul Târgoviște.

CHINDIAMEDIA.RO