You are currently viewing CHINDIAMEDIA.RO : 1 SEPTEMBRIE 2021 – UN AN ÎN SLUJBA CITITORILOR

CHINDIAMEDIA.RO : 1 SEPTEMBRIE 2021 – UN AN ÎN SLUJBA CITITORILOR

Astăzi s-a împlinit un an de când împreună cu colegul și prietenul de peste patru decenii, profesor doctor Cornel Mărculescu, porneam acest proiect, o nouă viziune despre presă.
Porneam cu încredere în forțele noastre, observând că cititorii doreau și altceva nu doar politică, accidente rutiere, incendii și incultură.
Viziunea noastră se suprapunea cu aceste dorințe, astfel că am format și pornit CHINDIAMEDIA.RO, un cotidian online de știri, informații și cultură.
Așa cum am spus în primul articol publicat în ziarul CHINDIAMEDIA.RO, am rămas imparțiali și independenți politic, având ca unic scop informarea publică corectă, fără părtinire, fără interpretări, lăsând ca cititorul să analizeze și să interpreteze.
În decursul acestui an, în CHINDIAMEDIA.RO au fost publicate 2150 de articole, reprezentând știri sociale, economice, politice locale cât și naționale, am tras semnale de alarmă și am adus în atenția autorităților încălcări ale legislației mediului, opinii și doleanțe ale cititorilor, devenind astfel o platformă interactivă între cititori și autorități.
Am promovat istoria națională și locală prin o serie de editoriale, derulând seriale despre „Casele vechi ale Târgoviștei”, „Personalități militare și politice dâmbovițene”, „Jurnal de Front”, „Nu-ți uita istoria…”, „Din tranșeele Regimentelor românești în primul război mondial”, sau despre o serie de biserici locale-monument istoric.
Ne-au făcut onoarea să ni se alăture în timp o serie de specialiști și analiști prestigioși, ce au devenit colaboratori constanți ai CHINDIAMEDIA.RO.
Le mulțumim, în nume personal dar și al dumneavoastră, al cititorilor, d-lui col.(r) Paul Gheorghe Necula, militar de carieră ce a reprezentat mulți ani cu onoare România la ONU, d-nei prof.univ.dr Erich Agnes Terezia, director al Bibliotecii Județene „I.H. Rădulescu” Dâmbovița, d-na prof. Iulia Roșoiu, d-lui prof.univ.dr. col(r) Alesandru Duțu, vicepreședinte al Comisiei Române de Istorie, d-lui Răzvan Ionescu, fost președinte al Comisiei pentru Apărare, Ordine publică și Siguranță națională, d-nei Flori Bungete, prozator, autoare de cărți de poezie și folclor, d-nei Adriana Aldea, specialist oenolog, d-nei psiholog clinician Oana Filip, d-lui prof. Mihai Petrescu, d-lui prof. Alin Manole, d-lui prof. Răzvan Vișan și nu în ultimul rând d-nei prof. Dorina Enache și d-lui prof.Florentin Daniel Gheorghe.
Tot în ziarul nostru ați întâlnit „Pastila de gramatică” un serial inițiativă ce-și dorește să readucă aminte noțiunile de bază ale gramaticii limbii române, într-o perioadă în care asistăm la mutilarea ei.
„Editorialul lu’ Moceanu”, este o rubrică pamflet-informativă ce corijează și amendează derapajele din societatea noastră.
Un element deosebit de important al activității cotidianului CHINDIAMEDIA.RO l-a reprezentat descoperirea în Șantierul arheologic „Geangoești-Hulă”, în sectorul de săpătură alocat ziarului nostru, a unui vas cu conținut vechi de 6.000 de ani, CHINDIAMEDIA.RO aducându-și astfel sprijinul față de istorie și prin faptă, nu doar prin scris.
Tot în acest an am devenit PARTENERI MEDIA ai celei mai importante confederații a antrepenorilor din România, CONAF, condusă de d-na ec.dr.acad. Cristina Chiriac.
Dar, toate acestea nu aveau nicio valoare fără aprecierea venită din partea dumneavoastră, a CITITORILOR, în fața cărora ne înclinăm cu respect!
Dumneavoastră, cititorii noștri, reprezentați motorul acestui cotidian, iar numărul mare al celor care s-au arătat interesați de scrierile noastre, așa cum ne arată Google Analytics, dovedește încă o dată că viziunea noastră despre presă a coincis cu dorințele dumneavoastră.

Vom începe un nou an împreună și vă promitem că vom continua aceeași politică editorială, vom aduce în atenția dumneavoastră noi informații, vom sprijini moștenirea istorică și culturală a Cetății Chindiei și ne vom păstra verticalitatea și echilibrul ca și până acum, iar dumneavoastră veți avea în CHINDIAMEDIA.RO întotdeauna un sprijin și un garant al informației nepărtinitoare, al prezentării realităților ce ne înconjoară așa cum sunt ele!
CHINDIAMEDIA.RO, prin Redactor-șef prof. Cristin Petre și Director/redactor prof.dr. Cornel Mărculescu, mulțumește tuturor cititorilor și partenerilor alături de care am parcurs acest prim an!

CHINDIAMEDIA.RO