You are currently viewing CJ DÂMBOVIȚA: CONSULTARI CU PRIMARII DAMBOVITENI PENTRU BUGETUL ANULUI 2024

CJ DÂMBOVIȚA: CONSULTARI CU PRIMARII DAMBOVITENI PENTRU BUGETUL ANULUI 2024

  • Post category:general

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, anunță începerea consultărilor cu primarii dâmbovițeni, pe marginea proiectului de buget, al județului, pentru anul 2024.

Am început consultările cu primarii dâmbovițeni pe marginea proiectului de buget pe anul 2024!
În urma discuțiilor demarate astăzi, vom avea o imagine clară asupra necesităților financiare ale fiecărei localități în parte, fiecare comună, oraș sau municipiu având cheltuieli și investiții demarate care trebuie susținute și anul acesta.
 Ca și în anii trecuți, Consiliul Județean Dâmbovița va sprijini inițiativele administrațiilor locale atât prin prioritizarea alături de acestea a anumitor proiecte, cât și prin programele de asocieri ale consiliului.
Sunt sigur că, împreună, vom reuși să găsim cele mai bune soluții, astfel încât trendul în creștere al numărului de proiecte demarate să nu stagneze, în același timp acordând suportul necesar și obiectivelor de investiții care trebuie finalizate anul acesta.
Dezvoltarea județului Dâmbovița este o muncă de echipă, iar acest lucru s-a văzut și astăzi.
Printr-o bună colaborare și implicare, am reușit în ultimii trei ani să facem pași importanți în direcția creșterii calității vieții concetățenilor noștri, dar și a consolidării poziției județului pe harta dezvoltării regionale.” transmite președintele Consiliului Județean Dâmbovița .