You are currently viewing COMIȘANI: Sediul primăriei, oglinda faptelor unui primar gospodar

COMIȘANI: Sediul primăriei, oglinda faptelor unui primar gospodar

Sediul primăriei Comişani este unul din cele mai moderne sedii de instituţii construite în ultimii ani în Dâmboviţa, neavand termen de comparaţie pentru clădire, unică prin arhitectura ei în întreg judeţul.


Noul sediu este ridicat pe amplasamentul vechiului local al primăriei Comişani. Construcţia, amenajarea curţii şi dotările interioare au costat 2,9 milioane de lei. Banii au fost asiguraţi de la bugetul de stat prin Ordonanţa 28 (aproximativ 70%) şi de la bugetul local.

 

„Am vrut să realizăm o primărie şi foarte frumoasă şi modernă şi funcţională. Fiecare din cei 11 funcţionari, la care se adaugă primarul şi vicele, are propriu birou, iar spaţiile de lucru cu publicul sunt generoase şi sistematizate. De acest nou sediu se vor bucura atât angajaţii, cât şi cetăţenii care au probleme de rezolvat la primărie şi eu sper că serviciile se vor îmbunătăţi.” a precizat Ion Bătrânu, primarul comunei Comişani.”
Localitatea beneficiază de alimentare cu apă, gaze, dar şi sistem de canalizare, dovedinduse inca o data spiritul de gospodar al primarului Ion Batranu.