You are currently viewing Echipa Phantom Robotics s-a calificat la etapa națională a competiției BRD FIRST Tech Challenge România

Echipa Phantom Robotics s-a calificat la etapa națională a competiției BRD FIRST Tech Challenge România

  • Post category:general

Roboticienii de la Carabella au reușit să se califice și cu ceea de a doua a echipă, Phantom Robotics, la etapa națională a competiției BRD FIRST Tech Challenge România. În urma perfomanței de pe teren a echipei aceștia și-au asigurat un loc în etapa națională care se va desfășura la București pe 2-3 aprilie.
Pentru competiția națională le mai sunt necesare fonduri în vederea deplasării și cazării timp de două zile cât durează competiția în capitală.

Dacă doriți să vă arătați susținerea față de aceștia, o puteți face fie redirecționand 3,5% din impozitul pe venit către asociația pe care tinerii au format-o ca să poată primi donații sau puteți dona direct în contul acesteia – Asociația „Noi Zidim Viitorul”, cu sediul în Târgoviște, înregistrată la Administrația Finanțelor cu numărul 41845282, cont de virament RO50 RNCB 0749 1654 5366 0001, deschis la Banca Comercială Română.