You are currently viewing SC NICORAL SRL ÎȚI OFERĂ 5 MOTIVE PENTRU A FOLOSI TÂMPLĂRIA TERMOPAN

SC NICORAL SRL ÎȚI OFERĂ 5 MOTIVE PENTRU A FOLOSI TÂMPLĂRIA TERMOPAN

  • Post category:general

SC. NICORAL SRL, este o firmă de referință pe piața tâmplăriei termopan.
Managerul societății, dl. Adrian Ciocodeică, împreună cu o echipă calificată și specializată în confecționarea tâmplăriei de aluminiu sau PVC, reușește să găsească soluții pentru orice cerere a clienților săi.
Pe lângă priceperea lucrătorilor,calitatea produselor este dată și de materia primă furnizată de catre firme ce au performanță în domeniu:
-Profile „TERAPLAST” și „DELTA”
-Feronerie „VORNE” și „ROTO”
-Geam termopan și triplan cu sticlă LOW-E, 4 ANOTIMPURI.

De ce să folosesti tâmplărie confecționată la  SC. NICORAL SRL?

Iată cinci motive:

1. Te bucuri de mai multă liniște .
Cu ferestre termopan scapi de fondul sonor nedorit și te bucuri de liniște. Poti să optezi pentru ferestre cu geam tripan, care au 3 randuri de sticlă într-un pachet de geam rezistent, care-ți asigură confortul fonic și termic.

2. Beneficiezi de confort termic în orice anotimp.
Cu ajutorul unor ferestre cu geamuri termopan păstrezi în interior temperatura optimă, indiferent de anotimp. Iar facturile de curent și de gaze sunt mult reduse, ceea ce-ți asigură și economii semnificative la bugetul familiei.

3. Previ formarea mucegaiului și a igrasiei.
Un mare avantaj al ferestrelor cu geam termopan îl reprezintă posibilitatea de aerisire lentă și controlată, astfel eviți să apară condens, igrasie sau mucegaiuri, mai ales in baie și bucătărie.

4. Reduci timpul necesar pentru curățenie și întreținere.
Pentru că sunt realizate din materiale moderne, de calitate, au geamuri care se spală ușor și se întrețin fără mari eforturi vreme îndelungată. În plus, beneficiezi de avantajele sticlei laminate, cu ajutorul căreia reduci semnificativ transmisia radiațiilor UV și astfel mobila din interior își păstrează intactă textura și culoarea pentru mai mult timp.

5. Beneficiezi de cel mai bun raport cost-beneficii.
Un avantaj important atunci când montezi ferestre termopan este ca beneficiezi de cea mai buna calitate la preturi rezonabile. Ai la dispozitie materiale inovative, tehnologii de ultimă oră și o largă varietate de culori, modele și texturi. Iar costurile sunt avantajoase, mai ales că investiția este recuperată rapid prin economiile pe care le realizezi reducând risipa de energie.

SC.NICORAL SRL, cu sediul in Târgoviște, Str. Dinu Lipati (Piața Aurora), vă ofera soluții pentru:
-TAMPLARIE PVC si ALUMINIU
-GEAM TERMOPAN
-JALUZELE VERTICALE
-RULOURI EXTERIOARE
-USI GARAJ
-PANELURI, ACCESORII, UTILAJE
http://www.nicoral.ro/termopane-targoviste/