You are currently viewing VULCANA-BAI: ,,𝐶𝑟𝑒𝑑𝑖𝑛𝑡̦𝑎 𝑓𝑎̆𝑟𝑎̆ 𝑓𝑎𝑝𝑡𝑒 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑚𝑜𝑎𝑟𝑡𝑎̆”(Iacov 2, 26)

VULCANA-BAI: ,,𝐶𝑟𝑒𝑑𝑖𝑛𝑡̦𝑎 𝑓𝑎̆𝑟𝑎̆ 𝑓𝑎𝑝𝑡𝑒 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑚𝑜𝑎𝑟𝑡𝑎̆”(Iacov 2, 26)

  • Post category:general

Membrii Comitetului de Tineri al Bisericii ,,Adormirea Maicii Domnului” din Vulcana-Băi, Protoieria Pucioasa, au celebrat succesul obținut la finalul celei de-a doua ediții a Târgului Tradițional de Mărțișor.
Sub coordonarea preoților George SĂVULESCU și Claudiu IONESCU, cu banii obținuți din vânzarea mărțișoarelor (suma de 2.500 lei) tinerii au cumpărat 𝗮𝗹𝗶𝗺𝗲𝗻𝘁𝗲 𝗱𝗲 𝗯𝗮𝘇𝗮̆ 𝗻𝗲𝗽𝗲𝗿𝗶𝘀𝗮𝗯𝗶𝗹𝗲 și 𝗽𝗿𝗼𝗱𝘂𝘀𝗲 𝗱𝗲 𝗶𝗴𝗶𝗲𝗻𝗮̆ 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗻𝗮𝗹𝗮̆ pe care le-au donat Societății Naționale de Cruce Roșie, Filiala Dâmbovița, 𝙥𝙚𝙣𝙩𝙧𝙪 𝙛𝙧𝙖𝙩̧𝙞𝙞 𝙣𝙤𝙨̧𝙩𝙧𝙞 𝙙𝙞𝙣 𝙐𝙘𝙧𝙖𝙞𝙣𝙖, care sunt în suferinţă din cauza conflictelor militare.
Prin acest gest umanitar, tinerii își doresc să ofere un exemplu de iubire milostivă și de implicare comunitară pentru toți tinerii care doresc să se implice în activitățile desfășurate de Biserica noastră strămoșească.
De asemenea, prin acest gest, Comitetul de Tineri al Bisericii din Vulcana-Băi dorește să-și exprime mulțumirea față de toți cei care au participat la Târgul Tradiţional de Mărțișor pentru că, fără prezența lor într-un număr atât de mare, nu s-ar fi putut realiza această minunată acțiune social-filantropică.