You are currently viewing IPJ DÂMBOVIȚA: DOI TRAFICANȚI DE CARNE VIE AU FOST REȚINUȚI

IPJ DÂMBOVIȚA: DOI TRAFICANȚI DE CARNE VIE AU FOST REȚINUȚI

  • Post category:Poliția

COMUNICAT DE PRESĂ

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Dâmbovița, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – B.T. Dâmbovița, au documentat activitatea infracțională a doi bărbați, de 22 și 57 de ani, bănuiți de trafic de minori și complicitate la săvârșirea infracțiunii de trafic de minori.

La data de 7 octombrie a.c., polițiștii de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița au fost sesizați de jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița cu privire la faptul că o minoră, de 17 ani, a fost depistată în timp ce ar fi practicat prostituția.

Din cercetări a reieșit că, în cursul lunii iulie a.c., un bărbat, de 22 de ani, ar fi determinat o persoană să practice prostituția. Aceasta ar fi fost exploatată în perioada august – octombrie a.c., interval în care ar fi obținut aproximativ 7.000 de lei.

Cel în cauză ar fi fost sprijinit de un alt bărbat, de 57 de ani, care i-ar fi pus acestuia la dispoziție un autoturism. Totodată, acesta ar fi identificat mai multe persoane care să întrețină relații sexuale contracost cu minora.

În cursul nopții de 7 spre 8 octombrie .a.c., cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca, pe parcursul acestei zile, să fie prezentați Tribunalului Dâmbovița, pentru dispunerea unor măsuri preventive.

La activități au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița.

IPJ DÂMBOVIȚA