You are currently viewing ISU DAMBOVITA: Sesiune esențială de pregătire în acordarea primului ajutor, la Școala Gimnazială „Prof. Paul Bănică” din Târgoviște

ISU DAMBOVITA: Sesiune esențială de pregătire în acordarea primului ajutor, la Școala Gimnazială „Prof. Paul Bănică” din Târgoviște

  • Post category:Pompierii

La Școala Gimnazială „Prof. Paul Bănică” din Târgoviște, a avut loc o sesiune esențială de pregătire în acordarea primului ajutor. Evenimentul a adunat peste 100 de elevi și cadre didactice, care au participat activ la demonstrații practice.
Acestea au fost conduse de un instructor de la Centrul de Formare și Pregătire în Descarcerare și Asistență Medicală de Urgență și au inclus tehnicile de resuscitare cardio-respiratorie și manevrele pentru dezobstrucția căilor aeriene.

Un punct cheie al cursului a fost învățarea importanței apelării numărului de urgență 112, consolidând capacitatea participanților de a reacționa prompt și eficient.
Prin această inițiativă se face un pas important către o comunitate mai sigură și mai bine pregătită să răspundă provocărilor neașteptate.


În plus, elevii mai mici au fost răsplătiți cu diplome, recunoscându-le meritele de a fi cei mai buni salvatori, un gest care a adăugat o notă de celebrare și încurajare pentru tânăra generație.

ISU Dâmbovița