You are currently viewing Acțiuni de control și prevenire ale ISU Dâmbovița, în lăcașurile de cult

Acțiuni de control și prevenire ale ISU Dâmbovița, în lăcașurile de cult

  • Post category:Pompierii

Cu ocazia Sărbătorilor pascale, inspectorii de prevenire din județul Dâmbovița au intensificat acțiunile de control și informare preventivă la lăcașurile de cult. Această inițiativă subliniază angajamentul constant al autorităților de a asigura condiții de siguranță pentru toți participanții la slujbele religioase.

Personalul Inspecției de Prevenire va acorda o atenție sporită respectării condițiilor de securitate la incendiu, inclusiv dotarea adecvată cu mijloace de primă intervenție și verificarea stării acestora. De asemenea, se va pune accent pe modul de amenajare a spațiilor și a locurilor destinatelor arderii lumânărilor, cu scopul de a minimiza riscurile de incendiu în timpul desfășurării slujbelor religioase.

În plus, preoții și personalul neclerical vor fi instruiți pentru a înțelege mai bine cum să prevină situațiile de urgență și cum să reacționeze eficient în cazul producerii unor evenimente neașteptate. Aceste măsuri reflectă o abordare proactivă și responsabilă din partea autorităților, asigurând un mediu sigur și liniștit pentru celebrarea Sărbătorilor pascale.

ISU „Basarab I” Dâmbovița