You are currently viewing ASOCIAȚIA SONOART FACE UN APEL LA SOLIDARITATE

ASOCIAȚIA SONOART FACE UN APEL LA SOLIDARITATE

  • Post category:Social

Dragi prieteni, pentru marea majoritate a celor dintre noi, iubitorii de artă, săptămâna aceasta este una speciala. Suntem în săptămâna mare, o perioada în care suntem îndemnați în mod special sa fim mai buni, mai altruiști, mai aproape unii de alții. Asociația SonoArt, prin intermediul Orchestrei simfonice de tineret ANDANTE, va propune o modalitate foarte concreta de împlini acest deziderat. Concertul de maine este în ton cu spiritul sărbătorii creștine care se apropie, și se ghidează după principiul primirii și al dăruirii. Noi, muzicienii care vom aparea în fața dvs mâine, am primit de la Cel de sus talent, sănătate și ocazii de a dobândi abilitățile necesare pentru aceasta frumoasă arta care este muzica. Am primit sprijin de-a lungul anilor de la autoritățile locale, de la sponsorii și partenerii noștri. Prin urmare, la rândul nostru dorim sa va dăruim un eveniment cultural menit sa aducă lumina și bucurie în sufletul dvs.
Avem o rugăminte la toți care simțiți împreună cu noi. Concertul de maine nu vă costa nimic, este darul nostru pt dumneavoastră. Întrarea este libera și nu este condiționată de absolut nimic. Puteți veni sa va bucurați în compania noastră împreună cu familia sau prietenii. Voiam doar sa va reamintim că unii dintre noi trec zilele acestea prin clipe mult mai dificile decât majoritatea. Avem în cadrul orchestrei noastre doua colege cu o situație foarte dificila. Mama lor se lupta de mai bine de doi ani cu o boala necruțătoare, fiind diagnosticata cu neoplasm mamar ( cancer la sân) stadiul IV. Costurile tratamentului și a îngrijirilor medicale sunt din ce în ce mai mari și familia cu greu mai face față din toate punctele de vedere, inclusiv financiar.
De aceea, Asociația SonoArt a decis ca evenimentul de mâine sa aibe un SCOP CARITABIL. . Cele doua colege ale noastre, Theodora Beniașu și Alexandra Grosanu ( Aleksandra Aleka) aveau toate motivele din lume sa fie acasă în aceste zile, unde prezenta lor este extrem de necesara. În schimb, au făcut un efort impresionant și sunt alături de noi mâine seara, in cadrul orchestrei, aducându-și prețioasa contribuție la reușita concertului nostru. Va rugam sa nu fiți indiferenți fata de nevoia lor. O suma mica pentru noi, strânsă de la destule persoane, poate deveni o suma mare pentru cauza lor, pe care o sprijinim.
Orchestra Simfonică de Tineret ANDANTE, împreună cu soliștii și dirijorul de maine seara, Emanuel Gavrilescu vor evolua pro bono, onorariile care erau destinate reprezentației de maine fiind donate în acest sens. Va rugam sa va alăturați noua în aceasta strângere de fonduri și sa donați prin următoarele modalități :
1. Achiziționând la întrarea în biserică un program de sală. Costă 10 lei iar pe el sunt tipărite informații utile interesante despre fiecare solist în parte, despre dirijor și despre lucrările ce vor fi interpretate. Va va ajuta sa întrați în atmosfera se concert și sa va faceți o idee despre ceea ce urmează sa ascultați.
2. La ieșirea din biserică va fi amplasata o urnă speciala de donații. Daca v-a plăcut cadoul nostru muzical, daca apreciați ceea ce facem și doriți sa va exprimați recunoștința și într-un fel practic sau dacă pur și simplu rezonati cu nevoia care v-a fost prezentata, depuneti o sumă de bani in cutie, potrivit cu posibilitățile și mărinimia dvs.
3. Puteți dona online, direct în următoarele numere de cont :
CONT LEI: RO93INGB0000999907749537
TITULAR: CRISTINA CORINA GROSANU
CONT EURO: RO38INGB0000999915504125
TITULAR: CRISTINA CORINA GROSANU
REVOLUT: (0754) 750 891
TITULAR: Alexandra Grosanu

ASOCIAȚIA SONOART