You are currently viewing SPORT:  GIMNASTELE DE LA „PHOENIX GYMNASTICS TARGOVISTE” AU PARTICIPAT LA COMPETITIA „STELUTELE GIMNASTICII” – BUZAU

SPORT: GIMNASTELE DE LA „PHOENIX GYMNASTICS TARGOVISTE” AU PARTICIPAT LA COMPETITIA „STELUTELE GIMNASTICII” – BUZAU

  • Post category:Sport

Micile gimnaste de 7-8 ani de la Phoenix Gymnastics Târgoviște au participat in weekend la competiția „Steluțele gimnasticii'” care a avut loc la Buzău, sâmbătă, 4 iunie.
Gimnastele fac parte din grupul de pre-performanta la Phoenix si se antrenează de 3 ori pe săptămâna in scopul participării la competițiile naționale anul viitor. Unsprezece gimnaste au reprezentat Târgoviște, echipa fiind formata din Medeea Matei, Renata Croitoru, Daria Cega, Alessia Ilinca, Anastasia Săvoiu, Eva Bobeica, Bianca Sandu, Sara Luță  , Sara Achim, Timeea Iacob, Sofia Filip.

Gimnastele au fost însoțite de părinții lor si antrenoarea Annemarie Duncan.
”A fost o competiție foarte frumoasă, destinată exclusiv fetițelor de 7-8 ani, care nu au participat niciodată la o competiție oficială.
Aceste competiții au ca scop inițierea fetelor in tot ce înseamnă participarea la un concurs oficial, de la diferitele tipuri de încălzire, la prezentarea in fata arbitrilor si ascultarea imnului național. Reprezintă o etapa foarte importanta in drumul micilor gimnaste către performanta.
Toate gimnastele au fost premiate cu o medalie si un cadou din partea organizatorilor, care s-au asigurat ca toate gimnastele participante au plecat acasă încântate si mulțumite de prima lor experiență de concurs.” a declarat antrenoarea Annemarie Duncan.