You are currently viewing SPORT: S-A DECIS! ADUNAREA GENERALĂ A AJF DÂMBOVIȚA VA AVEA LOC LA MORENI PE STADIONUL FLACĂRA – 10 DECEMBRIE 2020

SPORT: S-A DECIS! ADUNAREA GENERALĂ A AJF DÂMBOVIȚA VA AVEA LOC LA MORENI PE STADIONUL FLACĂRA – 10 DECEMBRIE 2020

  • Post category:Sport

Întrunit în data de 20.11.2020, Comitetul Executiv al Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița a adoptat trei hotărâri, una legată de locul de desfășurare a Adunării Generale, a doua legată de duratata mandatului noului președinte ales în data de 10 decembrie 2020 și a treia, referitoare la componența Comisiei de validare a dosarelor de candidatureă pentru funcția de Președinte al Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița, mai jos aveți comunicatul integral al asociației:

Comunicat,

În data de 20.11.2020 s-a întrunit Comitetul Executiv al Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița iar urmatoarele decizii au fost adoptate:
1. Adunarea Generala va avea loc pe data de 10 Decembrie 2020 începând cu ora 12:00, adunare care se va desfășura pe stadionul Flacăra din Moreni.
2. Mandatul noului președinte al Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița este cu o durata de 4 ani și va expira în anul 2024.
3. Comisia de validare a dosarelor va fi formata din Ionel Pitaru, Sandu Dragomir și Mihaiță Ene.

Asociația Județeană de Fotbal Dâmbovița

NOTĂ: În afara celor 3 candidati de pana acum, FLORIN TUIU, CIPRIAN PRISĂCARU și CRISTIAN CATANĂ, care și-au depus dosarele de candidatură la cea mai înaltă funcție din fotbalul județean, astăzi își va depune candidatura si IONUȚ IUGULESCU.

În speranța unei campanii bazate pe proiecte de dezvoltare a fotbalului județean și respectarea regulamentelor, urez succes tuturor candidațiilor.

DANUT PAPUC