You are currently viewing SPORT: ÎN EXCLUSIVITATE UN INTERVIU CU IONUȚ IUGULESCU, CANDIDAT PENTRU FUNCȚIA DE PREȘEDINTE AL ASOCIAȚIEI JUDEȚENE DE FOTBAL DÂMBOVIȚA

SPORT: ÎN EXCLUSIVITATE UN INTERVIU CU IONUȚ IUGULESCU, CANDIDAT PENTRU FUNCȚIA DE PREȘEDINTE AL ASOCIAȚIEI JUDEȚENE DE FOTBAL DÂMBOVIȚA

  • Post category:Sport

Pe langă Ciprian Prisăcaru, Cristian Catană și Florin Tuiu, Ionuț Iugulescu și-a depus și el candidatura pentru fucția de președinte al AJF Dâmbovița, a avut amabilitatea de a da un interviu în exclusivitate pentru Chindiamedia.ro.
L-am întâlnit pe domnul Ionuț Iugulescu la baza sportivă Petrolul Târgoviște, în mijlocul copiilor, după terminarea antrenamentului ne-a răspuns la câteva întrebări legate de această candidatură.

– Ce v-a determinat să candidaţi pentru postul de preşedinte al AJF DÂMBOVIȚA?
– Știu că multă lume se întreabă de ce candidez într-o funcție de administrație în sport! In primul rând sunt implicat activ în fotbalul județean dar și național de foarte mult timp, atât ca arbitru dar și ca antrenor, începând de la copii, juniori precum și la echipe de seniori și cunosc în amănunțime problemele fotbalului județean!
Consider că experiența obținută în urma activității depuse ma ajută să realizez obiectivele propuse în programul de candidatură pentru funcția de președinte AJF Dâmbovița.

– Ce vă recomandă să deveniţi președintele AJF Dâmbovița ?
– M-am hotărât să candidez pentru această funcție pentru că mi-am construit cariera in jurul fotbalului, iubesc acest fenomen și consider experiența, profesionalismul, integritatea și onestitatea mea sunt calități de care are nevoie un președinte AJF Dâmbovița.

– Care sunt principalele trei obiective ale dvs. în cazul în care veţi câştiga alegerile?
– Primul obiectiv este de a comunica și colabora cu echipele pentru buna organizare și desfășurarea competițiilor. Presedintele AJF trebuie sa sprijine echipele în realizarea activității fotbalistice, trebuie să fie aproape de ele pentru a găsi soluții împreună!
Voi fi un Președinte care va rezolva problemele echipelor la firul ierbii, nu în birou!
Pentru toate problemele voi căuta soluții împreună cu administrația localității în care își desfășoară activitatea echipa respectivă iar, în cazul în care acest lucru nu este posibil din motive obiective, voi implica oameni din mediul privat dispuși să contribuie la dezvoltarea activității fotbalistice în plan județean.
– Al doilea obiectiv este transparența totală a AJF cu privire la veniturile și cheltuielile asociației, legitimarea jucătorilor, componenta și situația fiecărei echipe. Acest lucru se poate realiza prin intermediul site-ului AJF și a portalului, pe ale căror pagini echipele vor avea acces direct la toate aceste informații care vor fi actualizate permanent!
– Al treilea obiectiv, dar, în nici un caz cel din urmă, este de a crește calitatea arbitrajelor la nivel județean.
Pentru realizarea acestui lucru, voi fi in permanenta alături de CJA Dâmbovița pentru a elabora proiecte în acest sens și pentru a îi susține în realizarea acestora.

– Care credeți ca sunt șansele dumneavoastră, în condițiile în care cunoașteți ceilalți candidați?
– Consider că am șansele cele mari să câștig aceste alegeri, deoarece din teritoriu am numai semnale pozitive.
Prin programul meu, am reușit să conving pe foarte mulți reprezentanți ai echipelor că sunt omul potrivit pentru această funcție.
Nu fac parte din niciun partid politic și, tocmai de aceea, șansele mele sunt reale, pentru că voi fi, în aceeași măsură, președinte pentru toate echipele. Ca jucător, arbitru și antrenor, nu am adus, prin faptele mele, niciun prejudiciu de imagine Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița. Dimpotrivă, am reprezentat-o cu mândrie.
În ultimii 30 de ani, am avut o activitate continuă, vizibilă ca jucător, arbitru, antrenor și cunosc problemele reale și actuale ale echipelor din județul Dâmbovița.