You are currently viewing CHINDIA MEDIA: Un proiect cu și pentru cititori

CHINDIA MEDIA: Un proiect cu și pentru cititori

Chindiamedia.ro este un site de presă independent, neafiliat politic, ce transpune știrile de ziar în mediul online și are ca scop informarea publică corectă și fără părtinire, cu privire la evenimentele politice, economice și sociale, atât din țară cât și din străinătate.
Va prezenta faptele așa cum sunt ele, fără interpretări, urmând ca cititorul să le analizeze și interpreteze.
A fost creat nu pentru a intra intr-o competiție cu alte publicații, nu pentru a deveni o unealtă in lupta politica sau a intereselor personale ori de grup, ci a fi o platformă online pentru informarea cititorului.
Este un proiect personal,  rezultatul a 6 ani de când scriu în presă, un proiect pe care îl voi pune în slujba adevarului.
Chindiamedia.ro va duce în atenția cititorului evenimente și știri sociale, economice, politice, atât locale cât și naționale, va derula anchete de mediu prin care se va implica activ în lupta pentru păstrarea unui mediu nepoluat, va fi parte activă în păstrarea și respectarea normelor sociale.
Chindiamedia.ro este o platformă interactivă, prin rubrica „De la cititori”, rubrică în care vor fi publicate opiniile, semnalele de alarmă, doleanțele și ideile cititorilor.  Ele vor fi primite pe email sau WhatsApp, la adresa și numărul afișate în pagină, singurele filtre fiind bunul simț, un limbaj civilizat și fără atacuri la persoană. Textele ce încalcă aceste reguli nu vor fi publicate.

Pe Chindiamedia.ro vor fi prezente și articole scrise de colaboratori din zona culturală, iar articolele vor aduce în lumină activitatea culturală a Cetății Târgoviștei muzica, artele plastice, teatrul.

Un analist prestigios, ce a reprezentat cu onoare și mândrie România la ONU mulți ani, militar de carieră și un foarte bun profesionist, va aduce in atenția cititorilor subiecte ce privesc geopolitica internațională dar și analize social-politice interne.
În Chindiamedia.ro veți avea întotdeauna un sprijin și un garant al informației nepărtinitoare, al prezentării realităților ce ne înconjoară.

Redactor-șef Prof. Cristin Petre