You are currently viewing EDITORIAL: „Misoginul românesc”

EDITORIAL: „Misoginul românesc”

Este o specie de bărbat care hălăduiește pe plaiurile mioritice ale României.
Din păcate, această specie nu este pe cale de dispariție, deoarece se înmulțește ușor, adaptându-se la lipsa de educație și “susținerea politică”, oferite de reprezentanții statului român.
“ Misoginul românesc” are următoarele caracteristici predominante:
⁃ este de înălțime,mică, medie sau mare și nu depinde de culoarea politică, etnie sau stare socială;
⁃ face sau distribuie masiv bancuri cu femei “proaste”, sau care nu știu sa conducă, deși lui nu-i dă inteligența afară din creier, iar în trafic este principalul producator de accidente, agresivitate și mitocănie în forma avansată.
⁃ unii dintre ei, în cazurile fericite, arată, cel puțin în exterior, respect pentru femeile din familie, celelalte nemeritând respectul lor.
⁃ există și o specie superioară de misogin, misoginul cu studii (nu educat, studiile și diplomele nu dau educație), cu doctorate, grade, functii. Acesta prezintă o formă elaborată de misoginism, combinată cu oportunism și aroganță.
Este obedient față de cei puternici și foarte dur cu cei slabi. Câteodată își arată “bărbăția” umilind femeile din subordine, pentru a le arăta cine este “șeful”.
Misoginismul se manifestă plenar în toate categoriile sociale, de la oameni fără carte până la “bărbați” cu functii foarte înalte în stat, care devin “modele de urmat” pentru ceilalți.
Ar fi multe de spus, dar mă opresc aici, lăsându-vă pe dumneavoastră să vă uitați in jur și să faceți completările.
Poate reușim împreună să ajutam la civilizarea acestei “specii”.
Bărbații care se regăsesc in această descriere mă pot înjura, nu mă supăr.

Aceasta postare exclude bărbații adevărați, care nu sunt deloc putini, și pentru care am tot respectul.
Chapeu!🎩

Col(r) Paul Gheorghe Necula