You are currently viewing IPJ DÂMBOVIȚA: Sesiune de informare a cetățenilor în cadrul Campaniei ”Catalogul de furturi”

IPJ DÂMBOVIȚA: Sesiune de informare a cetățenilor în cadrul Campaniei ”Catalogul de furturi”

Astăzi, poliţiştii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, împreună cu reprezentați de la Serviciul Judeţean Anticorupţie Dâmbovița, au desfășurat o activitate la Clubul Pensionarilor din municipiul Târgoviște, ce a avut ca scop prevenirea faptelor de violență și a infracțiunilor contra patrimoniului.

Astfel, au fost abordate subiecte cu privire la violența domestică, modalitățile de evitare a conflictelor, identificarea unor soluții pentru prevenirea victimizării, precum și alte aspecte legislative referitoare la faptele de corupţie.
Totodată, polițiștii le-au atras atenția celor prezenți cu privire la importanța adoptării unui comportament responsabil în scopul prevenirii infracțiunilor de furt și le-au distribuit pliante cu recomandări preventive.
Activitatea este parte a campaniei „Catalogul de furturi”, care urmărește conștientizarea riscurilor la care utilizatorii de internet se expun atunci când publică pe rețelele de socializare imagini cu obiecte de valoare sau căi de acces în locuințele lor.