You are currently viewing CAMERA DE COMERT DÂMBOVIȚA: Studenții Facultății de Drept a Universității „Valahia” din Târgoviște, vizită la Camera de Comerț Dâmbovița

CAMERA DE COMERT DÂMBOVIȚA: Studenții Facultății de Drept a Universității „Valahia” din Târgoviște, vizită la Camera de Comerț Dâmbovița

Studenții de anul IV ai Facultății de Drept și Științe Administrative a Universității „Valahia” din Târgoviște, în vizită de informare la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Dâmbovița.
„Astfel de vizite sunt extrem de utile pentru studenții deoarece oferă oportunitatea de a experimenta ceea ce înseamnă să lucrezi într-un mediu juridic real și de a înțelege modul în care cunoștințele teoretice sunt aplicate în practică. S-a discutat despre experiența practica în domeniu, despre antreprenoriat și despre oportunitățile de carieră după absolvire.
Aceste întâlniri de lucru oferă o imagine mai clară a diferitelor cariere disponibile în domeniul dreptului. De asemenea, vizitele pot ajuta la crearea de conexiuni cu profesioniștii din domeniu, oferind astfel posibilitatea de a dezvolta rețele de contacte utile pentru viitoarea carieră.
În plus, vizitele pot oferi oportunități practice pentru a dezvolta abilități utile în domeniul dreptului, precum analiza și interpretarea legislației, scrierea de documente juridice.
Întâlnirile cu studenții pot fi un instrument valoros pentru a înțelege mai bine domeniul dreptului și pentru a obține experiență practică, utilă în dezvoltarea unei cariere juridice de succes”, au transmis reprezentanții Camerei de Comerț Dâmbovița.