You are currently viewing EDITORIALUL LU` MOCEANU: FREZONU’, MEZELU’ și RAPELU’

EDITORIALUL LU` MOCEANU: FREZONU’, MEZELU’ și RAPELU’

De la începutul lunii iulie, în Cartierul Frezoanelor (Romlux) din Târgoviște, au loc evenimente culturale de masă și scaune, noapte de noapte, chiar și pe ploaie!
Programul cultural începe la lăsarea întunericului și ține până la orele 2-3 dimineața.
Programul este variat, un adevărat menú de mezeluri ( a se citi Salam), stropit cu Vijelii, Minuni, Puști, Barosani…să știeeee…știeee…știe.
Cercetătorii britanici au descoperit că incantațiile pe ritmuri tribale însoțite de onomatopee (ra-ta-ta-ta-taaa, haaa-haaa-iaaaa, tica-tuca-tica-taaa) la nivel de maxim boxă, ar fi o formă de… luptă împotriva acestui flagel ce ne bantuie viețile de doi ani, Covid 19!
Așa cum au avut efect asupra „Frezonului dă Romlux”, evenimentele de înaltă cultură de masă și scaune, este administrat în doze mari și altor cartiere, prin repetare( a se citit rapel ) , nu doar populației cartierului-stat, pentru că sunt cunoscuți ca fiind niște buni samariteni  carora le pasă de aproapele lor.
Așa cum este bine cunoscută zicala ” dar din dar se face rai” și exponenții culturali ai Cartierului Frezoanelor (Frezonezistan)  execută tratamentul în masă, cu ajutorul unor boxe cu o putere ce ar face geloase multe trupe consacrate, reușind astfel să propage tratamentul și în Microraionele 2, 3 și 4 ale municipiului, prin rapel zilnic ( a se citi de noapte).
Deocamdată, efectul tratamentului s-a resimțit doar în niște amenzi, cu rapel și ele , care nu au reușit să oprească oamenii de știință din Frezonezistan în lupta lor contra Covid-19 și respectarea ordinii publice, ei fiind înregistrați ca neavând alte venituri în afara ajutorului social, deci, neplatindu-le, iar munca in folosul comunității… frezoane, deci CANCI!
Astfel, noi cetățenii celor trei cartiere vecine cu Cartierul-Stat Frezonezistan, cerem autorităților locale să introducă în mod OBLIGATORIU interzicerea ferestrelor termopan ce mai atenuează sunetele, pentru ca tratamentul să aibă efect maxim și SĂ DESFIINȚEZE centrele de vaccinare, pentru că tratametul prin boxe se propagă în masă mai bine decât vaccinul.
De asemenea, cerem lucrătorilor MAI să înceteze hărțuirea cu amenzi a oamenilor de știință din Cartierul-Stat Frezonezistan, ba chiar mai mult, fiind în contact permanent cu populația și riscând infectări, să își administreze doze șoc de tratament prin efectuarea ședințelor de instruire la intrarea în schimbul de noapte și de ce nu și a celor de bilanț lunar, în același Cartierul-Stat Frezonezistan.
Doamne ajută să nu crească prețu’ la curent, că ramanem fără boxe și tratamete cultural-medicale!
Trăiască știința, trăiască frezonu’ și mezelu…. RA-TA-TA-TA-TAAA!

 

Plt. MOCEANU – “CREATOR ȘI PETAGOG DE EDUCATIE”