You are currently viewing VIENA: ATAC TERORIST- IMAGINI SURPRINSE IN TIMPUL ATACULUI.

VIENA: ATAC TERORIST- IMAGINI SURPRINSE IN TIMPUL ATACULUI.

  • Post category:Extern

Atenție, imagini cu puternici impact emoțional!

 

Mai multe persoane au fost ranite luni seara, 2 noiembrie, intr-un schimb de focuri in centrul Vienei, a anuntat politia austriaca.
Mai multe persoane au murit in atac, spune ORF TV citand politia.
De asemenea, ministrul de Interne a spus la ORF TV ca atacul este unul terorist. Atacatorii au tinut ostatici mai multi oameni intr-un restaurant. Unul dintre atacatori ar fi fost ucis.
Teroristii au atacat sinagoga din Seitenstettengasse – cea mai importanta din oras, Centrul Comunitar Evreiesc si doua restaurante din centru. Locuitorii Vienei au fost sfatuiti sa ramana in case.
„Au fost trase focuri de arma in centrul orasului – sunt persoane ranite – stati departe de locurile publice si de transportul public”, a anuntat politia austriaca.
Un ofiter de politie a fost impuscat si ranit in centrul Vienei, anunta agentia APA, citandu-l pe ministrul de Interne. Un suspect ar fi fost arestat, potrivit Reuters. Pe de alta parte, AFP scrie ca unul dintre atacatori „ar fi murit, altul pe fuga”, a declarat Ministerul de Interne, citat de agentia de presa austriaca APA.