You are currently viewing PSD DAMBOVITA: ÎNTÂLNIRE CU ACTIVUL DE PARTID DIN ORGANIZAȚIA PSD TÂRGOVIȘTE

PSD DAMBOVITA: ÎNTÂLNIRE CU ACTIVUL DE PARTID DIN ORGANIZAȚIA PSD TÂRGOVIȘTE

  • Post category:general

„Am avut, ieri, o întâlnire premergătoare acțiunilor care vor urma în perioada imediat următoare și pe tot parcursul anului viitor. 2024 va fi, din punct de vedere electoral, o provocare uriașă, cu toate alegerile în același an. Avem obiective mari și nici nu mă gândesc să nu le atingem. Știu ce echipă am în jurul meu, știu ce colegi extraordinari am și cât de pregătiți sunt pentru această provocare.

La fel cum sunt conștient de așteptările pe care oamenii le au de la noi. Pe bună dreptate, pentru că ne-am impus noi înșine standarde ridicate. E nevoie de muncă, de entuziasm, de idei noi, de creativitate. E nevoie de noi în stradă, ca-n toți acești ani, „la firul ierbii”, acolo unde se aude cel mai bine vocea târgoviștenilor. I-am ascultat mereu, iar ei ne-au recompensat cu multă susținere. Păstrăm același fel de a fi în relația cu oamenii.

Sunt foarte încrezător. Și pentru că-i cunosc pe cei din jurul meu. Și pentru că facem o echipă foarte puternică la nivelul județului, împreună cu președintele CJD, Corneliu Ștefan. Dar, mai ales, pentru că avem de partea noastră un succes administrativ probat în timp, cu multe rezultate, care a făcut din Târgoviște unul dintre cele mai apreciate orașe. Pentru noi, pentru comunitate, el este #acasă. Și așa ne dorim să rămână și după 2024.” a declarat Daniel Cristian Stan, primarul Târgoviștei și secretar general al PSD Dâmbovița

„Ieri, la Cinematograful Independența, în fața unei săli pline, am vorbit despre PSD Târgoviște, cea mai puternică organizație social-democrată din Dâmbovița. S-a discutat foarte mult despre realizările administrative ale echipei #PSD de la primăria municipiului Târgoviște condusă de Daniel Cristian Stan.

Sunt realizări care nu pot fi negate de absolut nimeni! Sunt peste 90 de investiții în toate domeniile în Târgoviște, iar valoarea totală a acestora este de peste 1,5 miliarde de lei. Este motivul pentru care PSD Târgoviște va câștiga toate alegerile viitoare: europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale.

Pentru că este o muncă de echipă, am fost alături de administrația condusă de Daniel Cristian Stan, iar acest lucru este reflectat în proiectele pe care, în calitate de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, le-am promovat pentru reședința județului nostru și pentru dâmbovițeni.

-Am finalizat studiul de fezabilitate necesar construirii unui Spital de Pediatrie, cu 70 de paturi în spitalizare continuă, în județul Dâmbovița. Proiectul are o valoare estimată la aproximativ 25 milioane de euro.

-Totodată, investițiile Consiliului Județean Dâmbovița la nivelul Spitalului Județean de Urgență Târgoviște se ridică la peste 18.000.000 de euro :

– Construire Ambulatoriu de Specialitate – valoare 3.400.000 euro

– Extindere și dotare Secție Cardiologie – 2.000.000 euro, precum și achiziționarea unui aparat angiograf de aproximativ 2.000.000 euro.

– Extinderea Unității de primiri Urgențe – 1.700.000 euro

– Reducerea riscului de infecții nosocomiale – 7.000.000 euro

– Clădirea Secției de Tratamente Recuperatorii și Pavilionul Administrativ vor fi reabilitare cu fonduri europene – 2.100.000 euro

– Finalizarea centurii Municipiului Târgoviște ! Consiliul Județean Dâmbovița a alocat 12 milioane pentru acest proiect.

– Lucrăm la proiectul Inelului 2 de Centură al Municipiului Târgoviște. Valoarea estimată este de aproximativ 147.000.000 de euro.

– DN 71 Bâldana-Târgoviște  se află în etapa de proiectare, contractul pentru lărgirea la 4 benzi a celor 44 de km este aici de 1.000.000.000 de lei, TVA inclus. Proiectului tehnic îi vor urma lucrările de execuție.

– DN71 Târgoviște – Sinaia. A fost semnat contractul de proiectare și execuție pentru modernizarea celor 58,8 km ai drumului național DN71, care leagă Târgoviștea de Sinaia. Contractul are o valoare de 1,15 miliarde de lei.

– Prin Programul Județean de Dezvoltare Locală a fost modernizat segmentul de drum cuprins între comuna Ulmi și sensul giratoriu de la intersecția cu strada Petru Cercel. Valoarea totală a proiectului este de 13.000.000 de lei, din care suma de 9.500.000 lei a fost suportată de către municipiul Târgoviște, iar suma de aproximativ 4.200.000 de lei a fost  asigurată de către Consiliul Judeţean Dâmboviţa.

– „Dâmbovița Arena”! Complexul sportiv, care va avea peste 12.400 de locuri și la care deja se lucrează, are o valoare de aproximativ 271.000.000 de lei. La investiția asigurată de CNI prin fonduri obținute de la Guvernul României, Consiliul Județean Dâmbovița contribuie cu suma de 25.000.000 de lei, dar și cu terenul pe care se construiește „Dâmbovița Arena”. Rezultatele vorbesc pentru noi! “ a precizat Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița și al Consiliului Județean Dâmbovița.