You are currently viewing TRĂIM ÎNTR-O LUME DOMINATĂ DE ZVONURI ȘI SUPOZIȚII!

TRĂIM ÎNTR-O LUME DOMINATĂ DE ZVONURI ȘI SUPOZIȚII!

  • Post category:general

Frumoasa noastră urbe (și nu numai, este adevărat!), pare dominată de exuberanța cu derapaje de la finele secolului al XIX-lea și începutul secolului al XX-lea. Parcă ne aflăm încă în lumea lui Caragiale, unde circulația zvonurilor este mai rapidă decât un avion supersonic și mai fascinantă decât cea mai recentă descoperire științifică!

Periodic, apare câte un zvon în care numele meu este amintit în legătură cu vreun posibil angajament politic, pe listele unuia sau altuia dintre partidele ce domină astăzi viața noastră publică.

Și, mă întreb, oare ce-i mână-n luptă pe acești răspândaci? De ce simt nevoia de a arunca pe piața publică astfel de povești?

Totuși, îi rog, public și insistent pe toți cei care fac asta dar și pe toți politicienii, indiferent de partidul politic și de intențiile lor, să nu mai folosească numele meu în astfel de speculații, pentru că nu am înțelegeri cu vreun partid, pentru nici-un fel de funcție!

Prin urmare, vă cer să nu mai induceți lumea în eroare, să nu mai fabulați și să nu mai lansați zvonuri ce nu au legătură cu intențiile mele!

Vă reamintesc numai că avem numeroase proverbe referitoare la cei ce nu mai pot de grija altora, pe care cred că le știți sau vi le puteți reaminti cu o simplă căutare pe Google.

Așadar, încercați să vă preocupați de voi, de intențiile voastre și să respectați adevărul și demnitatea celorlalți! Nu de alta, dar e păcat să nu puteți ieși din spațiul caraghios al fabulației!

VICAR EPARHIAL IONUȚ GHIBANU