You are currently viewing I.P.J.Dâmbovița va acționa cu efective sporite în minivacanța de Crăciun

I.P.J.Dâmbovița va acționa cu efective sporite în minivacanța de Crăciun

  • Post category:Poliția

Purtător de cuvânt IPJ Dâmbovița- Video-Declarație

În cele trei zile libere ocazionate de Sărbătoarea Nașterii Domnului, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița vor fi la datorie pentru prevenirea și descurajarea faptelor antisociale, combaterea infracțiunilor, dar și pentru a verifica respectarea regulilor de protecție sanitară.

 

Zilnic, peste 200 de polițiști vor fi angrenați în cadrul acțiunilor, cei mai mulți fiind de la structurile de ordine publică, rutieră și investigații criminale.

 

La activitățile organizate sunt mobilizați și luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale.

 

Polițiștii dâmbovițeni, alături de celelalte structuri cu atribuții în menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, vor efectua verificări în centre comerciale, piețe, mijloace de transport în comun și la terase sau restaurante, pentru a proteja sănătatea cetățenilor prin descurajarea organizării unor activități care ar putea contribui la răspândirea virusului SARS-CoV-2.

 

De asemenea, polițișii de la rutieră vor acționa, pe raza întregului județ, pentru a preveni producerea unor accidente de circulație și pentru a se asigura că fiecare deplasare este făcută în condiții de siguranță.

I.P. J. Dâmbovița