You are currently viewing CHINDIAMEDIA.RO LA TREI LUNI DE LA APARIȚIE

CHINDIAMEDIA.RO LA TREI LUNI DE LA APARIȚIE

  • Post category:Editorial

Astăzi, 1 decembrie 2020, este o zi de dublă sărbătoare pentru Chindiamedia.ro.
Este Ziua Națională a românilor de pretutindeni, dar și data când se împlinesc trei luni de la lansarea acestui proiect.
Așa cum am spus în primul articol, este o altă viziune despre un ziar online, unde prezentăm faptele așa cum s-au petrecut, informația brută, fără părtinire.
Prezentăm știri, promovăm cultura și părți din măreața istorie a Cetății Chindiei și a țării , publicăm scrierile cititiorilor, am tras semnale de alarmă și ne implicăm activ în viața societății.
Dovada reușitei?
Peste 75.000 de vizitatori unici, după spusele Google Analytics , 630 de articole publicate, mii de distribuiri ale lor, mesajele de încurajare și felicitare primite.

Vă mulțumesc pentru interesul manifestat față de Chindiamedia.ro, vom continua să fim „altceva”, cum spun mesajele cititorilor.
Tot astăzi, Chindiamedia.ro prin redactorul Cornel Mărculescu va avea și voce, nu doar condei.
La ora 09:30, pe www.RadioDa.ro, un radio online pentru românii din diaspora, profesor dr. Cornel Mărculescu va povesti lucruri și fapte mai putin cunoscute despre Ziua Națională a României.
În Chindiamedia.ro veți avea întotdeauna un sprijin și un garant al informației nepărtinitoare, al prezentării realităților ce ne înconjoară, fără interpretări sau partizanat.
Eu și colegii colaboratori, ne înclinăm în fața dumneavoastră, a cititiorilor și vă mulțumim!

LA MULȚI ANI, ROMÂNIA!
LA MULȚI ANI, ROMÂNILOR DE PRETUTINDENI!

Prof. Cristin Petre – Redactor Șef Chindiamedia.ro