You are currently viewing EDITORIAL:  În așteptare…

EDITORIAL: În așteptare…

  • Post category:Editorial

Presupun că despre asta e vorba acum.
Să reziști în așteptare…
Să rămâi pe fir și să aștepți să se reia conversația! Să nu închizi și să te închizi. Să asculți melodia aceea deranjantă și să rămâi conectat.
Ești obligat să faci ceea ce nu ai făcut până acum. Neobișnuitul devine obișnuit. Posibilul se îmbracă în imposibil. Pare că stai așa de mult timp. Nimic nu mai e cum a fost. Ai lăsat în urmă o realitate pe care o știai. Nu mai poți privi lumea de afară. Poți să vezi lumea din tine.
În așteptare…
Te rogi să se reia acea conversație normală și să fie totul cum a fost. Timpul se scurge și parcă ai vrea să închizi. Ești obosit și nu știi dacă așteptarea are rost. Melodia aceea îți fisurează legăturile. Planurile îți sunt pulverizate deoarece acum trebuie să stai în așteptare. Cauți soluții și te apasă zilele pierdute.
Faci promisiuni!
De-abia aștepți să reiei conversația! O vei presăra cu zâmbete, vei folosi doar cuvinte mari care să o facă mai frumoasă, vei fi atent la toate detaliile, vei așeza fiecare cuvânt în tine, vei căuta sensul. O vei transforma într-o poveste care merită citită!
Începi să fredonezi propriul cântec pentru a acoperi sunetul acela care se repetă obsesiv. Cauți lumea din tine. Te regăsești în amintiri și tăceri.
Cu promisiunile scrise aștepți MAREA CONVERSAȚIE.
Vei scrie caligrafic fiecare rând care te va face să trăiești în lumină. La celălalt capăt al firului e POVESTEA TA.
De data aceasta o vei trăi cu răbdare și înțelegere. Nu vei irosi nicio clipă!
În așteptare…

Iulia Rosoiu