You are currently viewing EDITORIAL: “Plăcuța suedeză” se întoarce!

EDITORIAL: “Plăcuța suedeză” se întoarce!

  • Post category:Editorial

Rezultatele alegerilor parlamentare sunt pe măsura comportamentului principalilor politicieni din România.
Ei nu s-au concentrat pe greșelile făcute și remedierea lor, ci pe prostirea electoratului și denigrarea adversarilor.
Actualul președinte, în total dispreț față de Constituție, a făcut campanie asiduă pentru “partidul lui”, îndemnând la eliminarea totală de pe scena politică a altui partid, ceea ce nu miroase deloc a democrație, ca să nu spun mai mult.
Fostul președinte, în același dispreț pentru popor și democrație, nu a avut alt țel decât de a obține o sinecură politică pentru odrasla răsfățată.
Toți “preacinstiții, proeuropenii, ultrademocrații” sunt foarte revoltați de succesul unei formațiuni politice necunoscute, AUR.
Cum adică, “Eu, familia mea, de la patuzsopt… luptă, luptă si dă-i, si dă-i si luptă… acuma să rămâi pe dinafară… fără coledzi!”
O parte a presei este la fel de revoltată de succesul AUR, niște tineri pe care ei nu îi primeau nici la ușile studiourilor, pentru că miroseau a sărăcie, nefiind o investiție serioasă, iar cei care au băgat bani grei (și nemunciți) în propagandă, să piardă!
Atenție mare, AUR… oastea strânsă în pripă, dacă nu este pregătită, cedează ușor în fața atacurilor organizate și a “sirenelor ademenitoare”, spre larg sau fundul mării!

Col.(r) Paul Gheorghe Necula