You are currently viewing EDITORIAL: PROOROCI, CLARVAZATORI SI NATIONALISTI DE OPERETA

EDITORIAL: PROOROCI, CLARVAZATORI SI NATIONALISTI DE OPERETA

  • Post category:Editorial

În vremuri de restriște se înmulțesc proorocii, clarvăzătorii și naționaliștii de operetă, acei “Nostradamo-Rasputini, care știu și prevăd totul.
Unii își agață tricolorul la gât, îmbracă ițarii și cămeșa lui Burebista, ori alte straie naționale, ce erau purtate de țăranii români autentici, care iubeau cu adevărat glia strămoșească, mai ales prin muncă, nu prin vorbe, apoi ies în piețe și platouri de televiziune, arătându-ne care sunt adevărații “dușmani ai poporului” și cum putem distruge “oculta mondială”, extratereștrii care vor să ne fure “energiile pozitive” și bineînțeles pe “Bil Gheiț” și orice alt Bil care nu poartă nume neaoș românesc.
Alți “luptători pentru dreptate” îmbracă uniforme cu grade și medalii de tinichea, care miros mai mult a politică decât a praf de pușcă, și ne luminează în arta războiului, mai abitir decât Sun Tzu.
Nu ascultați doar discursurile sforăitoare ale autointitulaților iubitori de țară și neam; vedeți faptele lor, pentru a vă convinge cu adevărat dacă iubesc oamenii și țara sau sunt doar niște “escroci sentimentali”, în goană după notorietate și voturi…”verba volant…..faptele contează!
În acești 32 de ani, de așa zisă democrație, au apărut mulți “arhangheli ai dreptății”care, de multe ori spun adevărul, când devoalează fapte de corupție sau alte furăciuni.
Dar, din păcate mulți dintre aceștia nu au autoritatea morală sau credibilitate, deoarece și ei la rândul lor au beneficiat din plin de pe urma corupției. Majoritatea au fost slujbași la stat, făcând averi, luându-și case pentru ei și copii lor, angajându-și apropiații/apropiatele pe functii bine plătite, bineînțeles din banii poporului, acel popor pentru “binele” căruia luptă ei. Au obținut aceste “realizări” încălcând legea sau morala creștină, de care fac atâta caz.
Aceștia fiind corupți și șantajabili, sunt încălecați ușor de sistem și mânați în direcția dorită: la putere, pentru a executa ordinele sau la pușcărie.

Col.(r) Paul Gheorghe Necula