You are currently viewing EXTERN: Germania urmează să înăsprească restricţiile pentru cei nevaccinaţi.

EXTERN: Germania urmează să înăsprească restricţiile pentru cei nevaccinaţi.

  • Post category:Extern

În Germania, unde 52% din populație este vaccinată, respectiv 40 de milioane de oameni, vaccinarea împotriva Covid-19 pare să înceapă să scadă. Prin urmare, guvernul ia în considerare în mod serios să impună restricții persoanelor nevaccinate de la mijlocul lunii septembrie.
Mersul la un restaurant, hotel sau chiar la coafor ar putea fi autorizat numai pentru persoanele care au primit o vaccinare completă.
Guvernul german dorește să facă presiuni asupra celor nevaccinați, în timp ce situația sănătății se deteriorează în multe țâri europene. În plus faţă de interzicerea accesului în anumite locuri pentru cei nevaccinați, testele ar trebui să fie cu plata începând din această toamnă.
Helge Braun, şeful de cabinet al cancelarului, a declarat că „persoanele vaccinate vor avea cu siguranță mai multă libertate decât persoanele nevaccinate.
Acest lucru ar putea însemna că accesul la locuri precum restaurante, cinematografe şi stadioane nu ar mai fi posibil, chiar şi pentru persoanele nevaccinate testate, deoarece riscul este prea mare”.