You are currently viewing D.I.I.C.O.T l-a bagat pe „Împăratul”  după gratii

D.I.I.C.O.T l-a bagat pe „Împăratul” după gratii

  • Post category:general

Numitul U.Rohozeanu, cunoscut ca „Împăratul” și alte două persoane au fost reținuți pentru 24 de ore, sub suspiciunea de trafic de droguri de mare risc, apoi arestați preventiv pentru 30 de zile.

Polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au prins în flagrant delict, în județul Ilfov, doi bărbați, în timp ce ar fi transportat 2.479 de comprimate care conțineau MDMA, cu scopul de a le distribui pe piața neagră din București. De asemenea, a fost descoperit și indisponibilizat un pistol cu aer comprimat, supus autorizării.

La scurt timp, a fost prins și cel care ar fi intermediat tranzacția.

La data de 19 octombrie 2020, Tribunalul București a emis mandate de arestare preventivă, pentru 30 de zile, față de cele trei persoane depistate.

Activitățile investigative continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române. În cadrul activităților au fost utilizate canalele polițienești de cooperare.

Numele lui Rohozneanu este legat și de un dosar de trafic de droguri în Spania. Alături de fratele său și de alți complici, ar fi încercat să vândă o cantitate mare de marijuana.
Polițiștii români și spanioli au confiscat 355 de kilograme de marijuana.