You are currently viewing McDonald’s deschide astăzi primul restaurant din Târgoviște

McDonald’s deschide astăzi primul restaurant din Târgoviște

  • Post category:general

COMUNICAT

Premier Restaurants România, operatorul lanțului de restaurante McDonald’s la nivel local, continuă investițiile în dezvoltarea rețelei și deschide astăzi, cel de-al 87-lea restaurant din România. Restaurantul este primul McDonald’s din județul Dâmbovița și se deschide în urma unei investiții de 5.8 milioane de lei. Noul restaurant tip Drive-Thru integrează cea mai nouă tehnologie McDonald’s și creează 70 de locuri de muncă pentru comunitatea locală.

Restaurantul de pe bulevardul I.C Brătianu, numărul 13C, dispune de 97 de locuri în interior, 64 de locuri pe terasă, și o cafenea McCafé, unde oaspeții se pot bucura de oferta bogată de cafele de calitate superioară și de deserturi delicioase.

Cu un design modern, noul restaurantul este dotat cu 6 kiosk-uri de comandă care le permit clienților să își personalizeze produsele preferate rapid și ușor, să plătească contactless cu cardul bancar și să scaneze ofertele disponibile în aplicația de mobil, simplu și rapid. Fiecare produs este pregătit după ce clientul face comanda la kiosk, iar aceasta este înregistrată în sistem. Comanda confirmată ajunge apoi pe ecranele din bucătărie și este pregătită pe loc, conform standardelor de calitate McDonald’s.

„Ne bucurăm să deschidem primul restaurant din Târgoviște și să fim mai aproape de comunitatea din județul Dâmbovița. Cu această inaugurare, finalizăm planul de extindere al rețelei de restaurante în 2020, un an în care am continuat să investim în digitalizare, în extinderea serviciului McDelivery și în siguranța restaurantelor noastre. Grija pentru clienți și pentru echipă rămâne principala noastră prioritate, de aceea vom menține cele mai stricte măsuri de siguranță și anul următor”, a declarat Paul Drăgan, director general Premier Restaurants România.

Toate restaurantele McDonald’s din România respectă măsurile Siguranță+, angajații sunt echipați cu mănuși și măști de protecție, toate suprafețele sunt dezinfectate de mai multe ori pe zi, clienții au acces la soluții dezinfectante, sunt încurajați să plătească cu cardul și să respecte toate măsurile de distanțare fizică.

Restaurantul funcționează între orele 7 dimineața și 9 seara, iar clienții pot comanda produsele preferate în restaurant, la pachet, la McDrive sau direct din confortul casei lor prin McDelivery.

Premier Restaurants România