You are currently viewing MOL INVEST SPRIJINĂ DEZVOLTAREA SPORTULUI ÎN DÂMBOVIȚA

MOL INVEST SPRIJINĂ DEZVOLTAREA SPORTULUI ÎN DÂMBOVIȚA

  • Post category:general

MOL Invest, cel mai mare dezvoltator imobiliar din județul Dâmbovița , dedicat construcției de case și blocuri, și-a extins recent implicarea comunitară prin sprijinirea sportului dâmbovițean.. Compania a făcut o donație semnificativă de 10.000 de euro, către  Asociația Club Sportiv Dușmanu Box din Târgoviște, un gest ce subliniază angajamentul său față de promovarea sportului și a unui stil de viață sănătos în rândul tinerilor.

Contribuția MOL INVEST vine într-un moment crucial pentru Asociația Club Sportiv Dușmanu Box, care își propune să dezvolte infrastructura sportivă și să ofere oportunități de antrenament la nivel competitiv pentru tinerii boxeri. Fondurile vor fi folosite pentru achiziția de echipament modern, îmbunătățirea facilităților de antrenament și organizarea de evenimente sportive care să stimuleze interesul comunității pentru box.

“Este esențial să investim în tineretul nostru și să le oferim oportunități pentru un stil de viață activ și sănătos. Sportul dezvoltă discipline, iar boxul, în special, construiește nu doar forță fizică, ci și mentală”, a declarat directorul general al MOL INVEST.

Inițiativa MOL Invest este un exemplu de cum sectorul privat poate avea un impact pozitiv asupra comunităților locale, susținând și încurajând tinerii să urmeze un stil de viață activ și să se dezvolte personal și profesional prin sport. Această sponsorizare nu doar că sprijină aspirațiile sportive ale tinerilor, dar contribuie și la creșterea vizibilității sporturilor mai puțin populare, cum ar fi boxul, în rândul publicului larg.

“Am inceput acest proiect in urma unei puternice dorinte de a sustine si incuraja toti tinerii in drumul lor spre progres si succes. Venind dintr o familie modesta si fara posibilitati am avut intotdeauna speranta ca voi reusi in viata . Prin disciplina si munca multa am reusit sa imi depasesc conditia. Acesta este si scopul pe care il am cu fiecare elev care imi calca pragul salii . Pe langa pregatirea sportiva si conditia fizica, intotdeauna incerc sa ofer fiecarui elev incredere , speranta , disciplina si putere . Nu este un lucru usor sa lucrez cu tinerii, dar o fac din pasiune, in ciuda greutatilor am reusit sa scot un capion national ,pe Denis T Petrisor avand ca si realizari si cele 2 medalii de bronz la Cupa Romaniei, iar Mironescu Gabriel care a obtinut medalia de bronz la Cupa Romaniei . Am castigat si cupa campionilor Cernavoda cu Tancu Denis Petrisor categ.92kg, Parvu Mario categ. 35kg , Oana Nicolas 40 kg” a declarat antrenorul Adrian Dușmanu

Prin această colaborare, MOL Invest își reafirmă angajamentul față de dezvoltarea comunității și sprijinul constant pentru proiecte care aduc beneficii reale în rândul tinerilor și al societății în general.