You are currently viewing Robotica dâmbovițeană își extinde teritoriile

Robotica dâmbovițeană își extinde teritoriile

  • Post category:general

O nouă șansă pentru tinerii liceeni de a face parte din competiția FIRST Tech Challenge Romania și de a da piept cu provocările propuse de aceasta în ceea ce privește ingineria robotică tocmai ce a fost lansată!
Black Phantoms s-a alăturat celor două echipe de robotică deja cunoscute de la Colegiul Național Constantin Carabella din Targoviste și promite să atingă performanțe cel puțin la fel de înalte ca ale Phantom Robotics și Under Construction Târgoviște.
Black Phantoms a fost înființată recent deoarece Monica și Liviu Riza, mentorii echipelor Phantom Robotics și Under Construction, au fost plăcut surprinși de interesul aflat în creștere al tinerilor pentru robotică și au recunoscut ambiția aparte, primul pas pe drumul spre reușite.
Aceasta este compusă din tineri care, deși încă învață de la veteranii echipelor Colegiului Național “Constantin Carabella” cu o istorie deja creată, muncesc din greu și au încredere în propriile puteri. Pe cealaltă parte, Phantom Robotics și Under Construction îi susțin și îi încurajează să își urmeze potențialul, pe care acești tineri plini de entuziasm îl denotă.
Toate acestea nu erau posibile fără implicarea sponsorilor noștri.

Black Phantoms