You are currently viewing EDITORIAL: Opt reguli de aur pentru predarea online, sau cum să recunoști că lucrezi la NASA

EDITORIAL: Opt reguli de aur pentru predarea online, sau cum să recunoști că lucrezi la NASA

  • Post category:Editorial

1. Să spui că vezi, deși nu vezi deoarece s-a blocat imaginea. O ții una și bună: TE VĂD! Deja îmi sari în ochi! TE VĂD! Cum să nu te văd? Eu văd orice! Văd ce scrii, o văd pe mama ta după ușă. Văd și prin perete!

2. Auzi, deși nu auzi nimic deoarece se întrerupe conexiunea. O ții una și bună: TE AUD! Aud orice! Cum să nu te aud? Te aud și când ai microfonul oprit.

3. Ai miros! O ții una și bună: Simt ciocolata, simt pufuleții, simt șunca presată! Simt dacă mănânci în timpul orei!

4. Trebuie să ai aplicația EYES ON YOU! Le spui că o ai instalată în toate dispozitivele și ea bipăie când cineva nu mai stă la birou și se trântește în pat. Nu căutați aplicația. Ea nu există, dar e foarte eficientă!Fiți convingători!

5. Ai gadget-uri de mic! Dacă te întreabă dacă ai anumite gadget-uri, le spui DA! Te-ai născut cu ele! Ai crescut cu ele! Ești sătul de ele. Le cunoști toate funcțiile, dar nu ai timp să vorbești despre ele. Copiii sunt deștepți. Ei simt omul atehnic și riști să fii scos din întâlnire.

6. Spatele drept! Nu te curba! Te vor vedea și vor ști că ești depășit! Vei fi scos din întâlnire.

7. Privire fixă! Nu îți rătăci ochii aiurea. Nu coborî privirea. Vei fi scos din întâlnire.

8. O tastatură de rezervă! Ia-ți o tastatură lângă tine! Din când în când bați cu putere în taste! Ei te vor întreba ce faci acolo. Te apropii de cameră, te uiți fix în ea și le spui: copii, am trimis un mesaj la NASA. Știți să țineți un secret? Eu lucrez și acolo!

„SPACE…THE FINAL FRONTIER!”

Iulia Roșoiu